Despre Radulescu si Asociatii2020-10-05T11:12:58+03:00

Despre Radulescu & Asociatii – Cabinet de avocatura si mediere – Expert in legislatia muncii

„RADULESCU & ASOCIATII – Cabinet de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii” este o marca inregistrata a Cabinetului de Avocat Dan Radulescu care s-a infiintat in anul 2004. Dupa cursuri de formare si promovarea examenului de dobandire a competentelor profesionale, avocatul Dan Radulescu a dobandit si statutul de mediator, in conditiile Legii nr. 192 / 2006 privind organizarea si exercitarea profesiei de mediator, precum si statutul de expert in legislatia muncii, in conditiile legii si ale standardului ocupational.

Avocatul, mediatorul si expertul in legislatia muncii Dan Radulescu, a ales sa isi promoveze serviciile sub brandul „RADULESCU & ASOCIATII – Cabinet de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii”, alaturi de partenerii sai Elena Aslam – avocat şi mediator şi Cristina Serbanoiu – avocat.

Cabinetul de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii RADULESCU & ASOCIATII ofera intreaga paleta de servicii de profil, punand la dispozitia clientilor cunostintele acumulate de catre toti cei trei parteneri pe parcursul a peste 45 de ani de experienta insumata.

Cu onorarii de servicii diversificate in functie de cerintele clientilor, Cabinetul de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii RADULESCU & ASOCIATII este capabil sa solutioneze in prezent zeci de dosare complexe pe luna.

Mai mult despre serviciile si clientii Cabinetului de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii RADULESCU & ASOCIATII.