Termeni si conditii

/Termeni si conditii
Termeni si conditii2018-09-14T19:48:33+00:00

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI www.radulescusiasociatii.ro

Toţi utilizatorii site-ului www.radulescusiasociatii.ro denumit in cele ce urmeaza “Site-ul” se obligă să respecte prezentele Condiţii Generale pentru utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiţionată a acestor Condiţii Generale. Dacă nu sunteţi de acord cu prezentele Condiţii Generale vă rugăm să nu continuaţi accesarea Site-ului.

RADULESCU SI ASOCIATII – Casa de Avocatura si Mediere este marca inregistrata iar Cabinetul de Avocat Dan Radulescu (Cabinetul) deţine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum şi întreg conţinutul Site-ului incluzând fără a se limita la, imaginile, textele, informaţiile despre serviciile Casei de Avocatura si Mediere Radulescu si Asociatii şi orice alte date şi aplicaţii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislaţia drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încălcare sau încercare de a se încălca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afişarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conţinutului şi graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conţinutul şi forma Site-ului, sub sancţiunile prevăzute de lege.

Cabinetul de Avocat Dan Radulescu este deţinătorul drepturilor de proprietate intelectuală prezentate pe Site şi utilizatorii sunt obligaţi să respecte aceste drepturi şi să nu le aducă nicio atingere.

Site-ul îşi propune să ofere utilizatorilor informaţii corecte şi actuale cu privire la serviciile oferite de Casa de Avocatura si Mediere Radulescu si Asociatii, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum şi orice informaţii necesare şi utile utilizatorilor privind utilizarea serviciilor Casei. Cabinetul depune toate diligenţele pentru a oferi informaţii actuale privind serviciile Casei şi pentru a actualiza conţinutul Site-ului insa nu garantează asupra actualităţii informaţiilor prezentate pe Site în orice moment. De asemenea, Cabinetul nu garantează că Site-ul nu va conţine anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor.

Cabinetul nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informaţie furnizată prin intermediul Site-ului.

Cabinetul îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral şi fără nicio notificare prealabilă atât conţinutul, forma de prezentare şi/sau structura Site-ului, în orice moment şi nu va avea nicio răspundere în acest sens precum şi/sau aceste Condiții Generale, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acesta continuă să folosească Site-ul după afişarea Condiţiilor Generale modificate pe Site.

Cabinetul nu garantează în niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic şi funcţional precum şi lipsa viruşilor care ar putea exista pe Site. Astfel, Cabinetul nu va putea fi ţinut răspunzător în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncţionalităţi ale Site-ului. Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se afla în controlul nostru. Cabinetul nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput şi gazduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru eventuale erori în securitatea serverului care gazduieşte site-ul. Site-ul poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Cabinetul nefiind răspunzător şi neasumandu-şi nicio obligaţie pentru conţinutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în Site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului şi nu implică sprijinirea de către Cabinet a materialului disponibil pe aceste site-uri.

Utilizatorul accesează acele site-uri şi le foloseşte informaţiile exclusiv pe propriul risc.

Datele personale vor fi folosite de Cabinet numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de contact vor fi folosite pentru a vă trimite informaţii referitoare la solicitările dumneavoastră. Cabinetul se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.radulescusiasociatii.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportata autorităţilor competente.