Membrii2020-10-05T12:13:35+03:00

Membrii Cabinetului de avocatura si mediere – expert in legislatia muncii

„RADULESCU & ASOCIATII – Cabinet de Avocatura si Mediere – Expert in legislatia muncii” este o marca inregistrata a Cabinetului de Avocat Dan Radulescu care s-a infiintat in anul 2004. Dupa cursuri de formare si promovarea examenelor de dobandire a competentelor profesionale, avocatul Dan Radulescu a dobandit si statutul de mediator si de expert in legislatia muncii, in conditiile Legii si ale Standardului Ocupational.

Radulescu Dan

Cu peste 20 ani practica de specialitate, Avocatul Dan Radulescu este membru al Uniunii Avocatilor din Romania – Baroul Bucuresti din anul 2000. A inceput sa profeseze ca stagiar in cadrul unui cabinet individual de avocatura (..)

Aslam Elena

Elena-Aslam

De-a lungul carierei profesionale, practica Avocatului Elena Aslam acopera multiple domenii ale dreptului, fiind specializat, printre altele, in sustinerea litigiilor ….

Serbanoiu Cristina

cristina-serbanoiu

Avocatul Cristina-Elena Serbanoiu si-a sustinut licenta la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept dupa ce a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, promotia 1995.