Despre Radulescu si Asociatii2018-09-14T22:57:38+00:00

Despre Radulescu & Asociatii – Casa de avocatura si mediere

„RADULESCU & ASOCIATII – Casa de Avocatura si Mediere” este o marca inregistrata a Cabinetului de Avocat Dan Radulescu care s-a infiintat in anul 2004. Dupa cursuri de formare si promovarea examenului de dobandire a competentelor profesionale, Avocatul Dan Radulescu a dobandit si statutul de mediator, in conditiile Legii nr. 192 / 2006 privind organizarea si exercitarea profesiei de mediator, modificata si completata.

Avocatul si mediatorul Dan Radulescu, a ales sa isi promoveze serviciile sub brandul „RADULESCU & ASOCIATII – Casa de Avocatura si Mediere”, alaturi de partenerii sai Elena Aslam – avocat şi mediator şi Cristina Serbanoiu – avocat.

Casa de Avocatura si Mediere RADULESCU & ASOCIATII ofera intreaga paleta de servicii de profil, punand la dispozitia clientilor cunostintele acumulate de catre toti cei trei parteneri pe parcursul a peste 30 de ani de experienta insumata.

Cu onorarii de servicii diversificate in functie de cerintele clientilor, „RADULESCU & ASOCIATII” este capabila sa solutioneze in prezent zeci de dosare complexe pe luna.

Mai mult despre serviciile si clientii Casei de Avocatura si Mediere RADULESCU & ASOCIATII.